« Agenda

KubbHW toernooi 2014

Toernooi-informatie

Datum zaterdag 27 september 2014
Tijd van ± 10.00 tot ± 17.30 uur (exacte tijden afhankelijk van aantal deelnemers)
Locatie Helen Parkhurstweg 29 te Oud-Beijerland (velden korfbalvereniging Korbatjo)
Inschrijfgeld € 20,- per team
Teams maximaal 32
Website http://www.kubbhw.nl/toernooi
Info

Het KubbHW toernooi is een open toernooi, dus inschrijving staat open voor iedereen: jong en oud, dames, heren of gemengd, links- of rechtshandig, van binnen en van buiten de Hoeksche Waard. Teams moeten bestaan uit minstens 3 personen (max. 2 stokken per persoon gooien).

Elk jaar is er een mooie mix van teams die regelmatig spelen tot teams die kubb nog maar net kennen. En elk jaar mogen wij ook enkele teams uit België en Duitsland ontvangen. Het toernooischema wordt zo opgezet dat alle teams voldoende aan spelen toekomen. Eerst wordt gespeeld in poules, met daarna een knock-out fase tot aan de finale, waarbij iedereen doorspeelt tot hij een unieke plaats op de ranking bemachtigd heeft. Zo speelt iedereen tot aan het laatst wedstrijden tegen min of meer gelijkwaardige tegenstanders.

Zelfs als je geen ervaring hebt met kubb is het leuk om mee te doen. De spelregels van kubb zijn eenvoudig en je hebt het kubbspel dus zo onder de knie.

Het toernooi vond voor het eerst plaats in oktober 2009. Sindsdien wordt het KubbHW toernooi elk jaar in september gehouden. Dit jaar wordt dus de 6e editie van dit toernooi.

Beherend ISK-profiel
Thumb_profielfotootje-isk
Lidnummer
0093
Lid sinds
05/2012
Contact adres toernooi@kubbhw.nl

Ingeschreven teams

Registratie verloopt niet via Ik Speel Kubb.
Kijk op de toernooiwebsite voor meer informatie.