« Agenda

KubbHW toernooi 2015

Toernooi-informatie

Datum zaterdag 26 september 2015
Tijd van ± 10.00 tot ± 17.30 uur (exacte tijden afhankelijk van aantal deelnemers)
Locatie Helen Parkhurstweg 29 te Oud-Beijerland (velden korfbalvereniging Korbatjo)
Inschrijfgeld € 20,- per team
Teams maximaal 32
Website http://www.kubbhw.nl/toernooi
Info

Elk jaar in september organiseren we in Oud-Beijerland het Kubbtoernooi Hoeksche Waard. Een kubbtoernooi voor teams vanaf 3 spelers (je mag max. 2 stokken per persoon per beurt gooien).

Het KubbHW toernooi van 2015 wordt alweer de 7e editie van ons toernooi. Elk jaar komen er zo’n 25 tot 30 teams, het maximaal aantal inschrijvingen is 32. Er is altijd een mooie mix van teams die regelmatig aan toernooien meedoen tot teams die het spel hooguit van de camping kennen, van teams uit de Hoeksche Waard (een van de Zuid-Hollandse eilanden), teams uit de rest van Nederland, tot teams uit België en Duitsland.

Maar hoe goed of hoe slecht je ook bent: met onze toernooiopzet blijft iedereen de hele dag aan het kubben, je komt steeds meer teams van jouw niveau tegen en uiteindelijk bereikt elk team een uniek plekje op de eindranking.

En omdat iedereen aan het spelen blijft, is het ook altijd bij de finale en de prijsuitreiking nog lekker druk. Er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 van het toernooi, de winnaar van het B-schema, er is een aanmoedigingsprijs en onze sponsor heeft altijd voor alle teams die tot aan het eind blijven een leuke attentie.

Beherend ISK-profiel
Thumb_profielfotootje-isk
Lidnummer
0093
Lid sinds
05/2012
Contact adres toernooi@kubbhw.nl

Ingeschreven teams

Registratie verloopt niet via Ik Speel Kubb.
Kijk op de toernooiwebsite voor meer informatie.